Rijhelmen

Wij verkopen rijhelmen van het merk KEP Italia en Antares. Voor allebei de merken geldt dat je deze volledig zelf kan samenstellen. Veel mensen vinden deze merken erg duur. Natuurlijk ontkennen wij niet dat het veel geld is. Echter, de fabrikanten stoppen veel energie en geld in de veiligheid en comfort. Veiligheid is voor ons het belangrijkste aspect. Er zijn zoveel leuke, mooie helmen te verkregen, wij hebben echter bewust voor deze merken gekozen. Je hoofd is erg belangrijk en een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is bij deze merken niet alleen het mooie waar je voor betaald.

Wij hebben geen internetwinkel maar uiteraard is het mogelijk om helmen telefonisch of via de mail te bestellen. 

KEP Italia

Wij zijn erg trots dealer te mogen zijn van dit mooie merk! Allereerst is KEP de veiligste rijhelm wereldwijd. Kijk maar eens op de site van KEP. Daarnaast blinkt deze helm uit in comfort; hij weegt maar 400 gram en door het air control system waarbij het rooster aan de voorkant zorgt voor een optimale ventilatie. Deze regelt de luchtstroom en is eenvoudig open en dicht te zetten. De binnenvoering is gemaakt van high-tech materiaal en in zijn geheel eenvoudig demonteerbaar en te vervangen/wasbaar. Een KEP heb je al vanaf € 351,-.

Antares

De Antares rijhelm is een perfecte aanvulling op ons assortiment en onder springruiters en amazones erg populair. Geheel zelf samen te stellen tot aan de kleur van de stiksels toe. Uiteraard voldoet ook Antares aan meerdere veiligheidseisen. Kijk maar eens op hun site. Een Antares heb je al vanaf € 295,-.