Rijlaarzen

Wij verkopen Petrie, Tucci en Lipica rijlaarzen, twee oerhollandse merken. Voor beide merken geldt dat ze op maat gemaakt kunnen worden en volledig zelf samen te stellen.

Voor zowel Petrie, Tucci als Lipica geldt dat er zoveel mogelijkheden zijn dat het onmogelijk is om alle prijzen weer te geven. Wij geven je graag specifieke prijsinformatie over bepaalde modellen en/of merken. Ook als je wilt vergelijken tussen de diverse merken. Bel ons gerust op of stuur een mailtje.

Lipica 

Lipica heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en kenmerkt zich doordat elke laars uniek is en er geen standaarden worden verkocht. Lipica rijlaarzen worden gemaakt van Spaans rundleer. Lipica is oneindig in de mogelijkheden en combinaties.

Om je alvast een indicatie te geven: Lipica's zijn verkrijgbaar vanaf € 265,-, inclusief maatwerk. Voor alle extra's die je wilt toevoegen betaal je en bedrag. De meeste klanten komen op een € 100,- extra uit. 

Petrie 

Petrie staat voor kwaliteit en uitermate goede pasvorm. Petrie heeft een maattabel voor een standaard maatvoering en daarnaast kan tegen meerprijs maatwerk geleverd worden. De Petrie rijlaarzen worden gemaakt van rundleer of van Italiaans of Frans kalfsleer. Kalfsleer verhoogd de soepelheid en het comfort van de laars maar is ook kwetsbaarder doordat het zachter en dunner is. 

Om je alvast een indicatie te geven: Petrie's zijn verkrijgbaar vanaf € 410,- (rundleer) en deze prijs kan oplopen tot € 859,- (kalfsleer) (deze prijzen zijn exclusief eventuele maatwerkkosten). 

Bovengenoemde is slechts een indicatie om je een idee te geven. Uiteraard zijn er nog zoveel mogelijkheden waardoor laarzen duurder of goedkoper worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Wij zijn bereikbaar via info@paardenlaars.com of 06-54642874.

Tucci 

Tucci is nog niet heel bekend in Nederland. Het is een laars van Italiaanse makelij en kenmerkt zich allereerst door het mooi, zachte leer. Hierdoor zitten deze laarzen als slofjes en zijn mede daardoor heel goed geschikt voor de springruiters en amazones. Tucci-rijlaarzen kan je geheel zelf samenstellen. 

Slimme standaard laars: Tucci Time                                                             Naast volledige maatwerklaarzen heeft Tucci een slimme standaard laars. Door een brede strook elastiek die buitengewoon mooi verwerkt is, kan Tucci voldoen voor een breed publiek. Deze standaard laars is verkrijgbaar is in 4 verschillende modellen. Deze modellen zijn ook nog te personaliseren met lak en/of steentjes. 

Wat betaal je voor Tucci? Laarzen binnen de Tucci Time lijn vallen beginnen bij           € 505,-, voor het duurste model betaal je € 580,- Als je lak wilt toevoegen betaal je daar € 60,- voor en voor een mooie swarovski-boog betaal je € 80,-. Ook kan je een grip toevoegen aan je laars waardoor je nog meer grip hebt tijdens het springen. Daarvoor betaal je € 110,-.

Wil je een complete maatwerk laars dan beginnen de prijzen bij € 820,- en lopen op tot ruim € 1000,-.