Dit jaar viert GPA haar 50 jaren ervaring, expertise en passie.

GPA was in eerste instantie gericht op de autoraces, in 1964. De top coureurs van toen droegen al de GPA helmen. De eerste paardrijhelm kwam in 1998 en deze helm was koploper in veiligheid en comfort en werd voornamelijk gedragen door de springruiters.
Ook GPA heeft door de tijd heen helmen ontworpen voor de verschillende disciplines binnen de paardensport, zoals dressuur, endurance, polo en volbloedrennen. De helmen kenmerken zich door het innovatieve design, het lichte gewicht en het ventilatiesysteem. Ook kwam toen de eerste first lady, speciaal designed voor de dames.
Omdat speciaal design bij GPA past, kun je ook deze helm zelf ontwerpen speciaal voor jouw outfit.

100% natuurlijke vliegenbestrijding!

De ultieme manier in woning en stal vliegvrij te houden, het is een uniek volautomatisch vernevelingsysteem en onschadelijk voor mens en dier!

Flybusters is uitgebreid getest en het resultaat is verbluffend! 80-90% minder vliegen!!!

De Flybuster dispensers zijn gemakkelijk te plaatsen  en volledig naar eigen wensen in te stellen.

Een dispenserpakket bestaat uit:
•       1 dispenser
•       3 ecobuster navullingen 250 ml
•       2 Varta batterijen
•       Klein slotje om te vergrendelen.

Trust denkt altijd mee met de wensen van topruiters. Onze ervaring met Trust is dat ze altijd vernieuwende producten op de markt brengen waar een professionele productontwikkeling achter zit. Aan alle producten kun je merken dat de mensen achter Trust echte paardenmensen zijn en weten wat de professionals of amateur, die op zoek is naar kwaliteit, nodig heeft.

Bitten
Het bitten assortiment bestaat uit maar liefst 1500 verschillende bitten. Allemaal in Nederland gemaakt. De bitten worden in 3 materialen geproduceerd, Sweet Iron, Inno Sence en leer.

Dekens
Alle Trust deken hebben het unieke Trust Tetris systeem. Het Tetris-systeem bestaat uit blokken die zorgen voor een tunneleffect. Hierdoor blijft de schoft van het paard vrij en liggen de dekens zeer stabiel op het paard. Deze Trust-tetris dekens zijn verkrijgbaaar als oudoordeken en als staldeken.

Back on Track produceert onder andere gewrichts- en spierbeschermers, welke alle zijn gemaakt van een functioneel textiel met warmte weerkaatsende eigenschappen. Hierdoor verhoogt de bloedcirculatie wat spanningen in de spieren oplost en zo bijdraagt aan een verhoogt prestatie vermogen.

Back on Track is verkrijgbaar voor mensen, paarden en honden. Een kleine greep uit de collectie;

MENS: handschoenen, (thermo-) ondergoed, bescherming voor alle gewrichten (bv. nek, pols, knie), matrassen en kleding
PAARD: beenbescherming, nekbeschermer, dekens (zweetdekens, cool-ers, staldekens) en sjabrakken
HOND: dekens, beenbescherming, matrassen en kleden
 

Subcategories

 
 
You are here: Home Website pagina's

Paard & Laars

 

Groningerstraat 38
9481 TD Vries
Nederland
+31 654642874
info@paardenlaars.com