Sinds 1981 is Bucas producent van een kwalitatief vooraanstaand merk dekens. Met Bucas dekens staat uw paard altijd onder de goede deken, wat voor weer het ook wordt. Door de fantastische “stay-dry lining” is het mogelijk uw paard ‘’nat’’ onder een winter-, of tussendeken te zetten, zonder dat uw paard kou vat of doorzweet.

Het “stay-dry” principe zorgt er voor dat het vocht wordt afgevoerd en naar buiten wordt ‘door geademd’ zodat de binnenkant van de deken droog blijft. Behalve deze “stay- dry” zijn er ook dekens uitgerust met een ‘zon afwerend’  effect en een ‘anti-bacteriële’ werking.

Bijzonder van Bucas zijn de therapie dekens. De Recuptex dekens zorgt voor een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Deze deken geeft zeer positieve effecten bij paarde met rug,- en spierproblemen.

De pasvorm van alles dekens is erg mooi, voor de breedere paarden is er zelfs een speciale lijn ontwikkeld; Bucas Big Neck. Vraag naar de opties en mogelijkheden of neem contact met ons op voor advies.

 

Waar Stefano Pozza al sinds 1995 aan werkt en over nadenkt werd in 2015 werkelijkheid. Zijn innovatieve producten kwamen op de markt. MAKEBE ; hightech equipment voor paard en ruiter. Gebaseerd op de link tussen de traditie en de paardensport cultuur en innovatie en ideeën van tien jaar vakmanschap.

Zeer lichte, ademende en top kwaliteit beenbescherming, volledig zelf samen te stellen dmv. de kleurstalen die bij ons aanwezig zijn. Beenbescherming is te bestellen met of zonder bont, voor voor-, en achterbenen. Je kunt je harnachement verder compleet maken door beugels, sporen, zadel onderleggers en vele verschillende bitten en hackamore’s.

Voor de ruiter is de collectie ook zeer uitgebreid. 

Hightech (wedstrijd-)shirts, polo’s, rijbroeken, vesten en jassen van de fijnste stof met een fantastische pasvorm. Italiaanse kwaliteit en heerlijk om te dragen.

  

Als aanvulling op onze collectie hebben we gekozen voor de kleding van MONTAR. Montar is een trendy rijkleding merk met een waardevolle kwaliteitsstandaard.

Altijd up to date volgens de laatste trends en dus genoeg keuze om jouw outfit compleet te maken met een rijbroek, blouse, vest of trui. Geef je wensen door en wij kunnen je laten weten wat mogelijk is.

Wat kan je vertellen over een merk dat meer dan 120 jaar bestaat. Het is een familieonderneming die zich heeft gespecialiseerd in paardensportartikelen. Het merk Stubben is vooral bekend van de zadels. Deze zadels zijn in meerdere modellen, maten en kleuren individueel te combineren. Hierin is veel mogelijk.

De dressuurzadels, Aramis, Virginia, Euphoria of het jeugdzadel Juventus, om een paar te noemen, laten zich met lak en strass individueel designen. Ook kan er in overleg speciale wensen van de klant worden voorgelegd. Dit geldt ook voor de springzadels Zaria Optimum, Portos Elite, Roxane. Bij het begrop custome-made kan men het zadel in verschillende kleur varianten samenstellen en dat kan ook met de hoofdstellen en halsters.

Stubben biedt naast de zadels ook o.a. hoofdstellen, halsters, beugelriemen, martingalen en singels aan.

Subcategories

 
 
You are here: Home Website pagina's

Paard & Laars

 

Groningerstraat 38
9481 TD Vries
Nederland
+31 654642874
info@paardenlaars.com

 

Openingstijden

 

Paard en Laars is 24 uur per dag geopend