Sinds 1981 is Bucas producent van een kwalitatief vooraanstaand merk dekens. Met Bucas dekens staat uw paard altijd onder de goede deken, wat voor weer het ook wordt. Door de fantastische “stay-dry lining” is het mogelijk uw paard ‘’nat’’ onder een winter-, of tussendeken te zetten, zonder dat uw paard kou vat of doorzweet.

Het “stay-dry” principe zorgt er voor dat het vocht wordt afgevoerd en naar buiten wordt ‘door geademd’ zodat de binnenkant van de deken droog blijft. Behalve deze “stay- dry” zijn er ook dekens uitgerust met een ‘zon afwerend’  effect en een ‘anti-bacteriële’ werking.

Bijzonder van Bucas zijn de therapie dekens. De Recuptex dekens zorgt voor een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Deze deken geeft zeer positieve effecten bij paarde met rug,- en spierproblemen.

De pasvorm van alles dekens is erg mooi, voor de breedere paarden is er zelfs een speciale lijn ontwikkeld; Bucas Big Neck. Vraag naar de opties en mogelijkheden of neem contact met ons op voor advies.

 

You are here: Home Rijaccessories Bucas

Paard & Laars

 

Groningerstraat 38
9481 TD Vries
Nederland
+31 654642874
info@paardenlaars.com

 

Openingstijden

 

Paard en Laars is 24 uur per dag geopend