Wij doen onze uiterste best een product te leveren wat aan jouw verwachtingen voldoet. Wij kunnen echter niet voorkomen dat er kleine afwijkingen worden geconstateerd waar wij geen invloed op hebben.

Aangemeten rijlaarzen of custom made rijhelmen kunnen wij niet retour nemen.

Voor het bestellen van kinderrijlaarzen (jonger dan 17 jaar) geldt het volgende: kinderen worden gemeten zoals ze zijn, met een kleine marge naar boven in verband met groeiruimte. Desondanks kan het voorkomen dat kinderen binnen korte tijd de laarzen niet meer passen. Een kinderlichaam groeit en verandert. Het bestellen van kinderrijlaarzen is op risico van de klant.

Indien op verzoek van de klant afwijkende maten worden aangehouden, staan wij niet meer garant voor de pasvorm en verzoeken wij de klant hiervoor te tekenen.

Indien een klant ervoor kiest nieuw binnengekomen laarzen door ons op te laten sturen geldt hiervoor het volgende: wij doen dit enkel nadat de laarzen zijn voldaan, inclusief verzendkosten. Omdat wij de pasvorm niet kunnen controleren staan wij hier ook niet garant voor. Uiteraard kan je altijd bij ons langs komen om dit alsnog te laten controleren.

Intrekking van de order ontheft je niet van de betalingsverplichting.

You are here: Home Werkwijze Voorwaarden

Paard & Laars

 

Groningerstraat 38
9481 TD Vries
Nederland
+31 654642874
info@paardenlaars.com

 

Openingstijden

 

Paard en Laars is 24 uur per dag geopend